DoporučujemeZaložit web nebo e-shop

29. 12. 2012 - Trojzkoušky "O Ratenickou Beranici"

Aneb zakončení naší první agilitní sezóny :)) Na zkoušky jsem jela s tím, že chci konečně doběhnout alespoň jednu zkoušku na Výborně... No, a to se nám dokonce povedlo, zkoušky jsme splnili dokonce 2, a ta třetí nám utekla těsně :))

1. Zkouška MA1 - Angienkovi trvalo déle než se rozeběhnul a já jsem se v tom běhu trošku motala :D Zóna na áčku bala krásně šlápnutá, ale hned za tím měl Angienek mojí vinou odmítnutí na skočce. Běh jsme nakonec doběhli na 2. místě na VÝBORNĚ a s nejlepším časem :0)) Tudíž máme konečně splněnou naší první zkoušku :)

2. Zkouška MA1 - Angelí byl na běh tak natěšený, že mi utekl z odložení, a oběhl první překážku :( Naštěstí jsme celý běh potom už dali čistě, Angiek běžel suprově rychle, zóny všechny šlápnuté, na kladině hezky zastavené. Nakonec nám z toho vyšlo 3. místo na VÝBORNĚ :))

3. Zkouška MA1 - Angienek běžel krásně, až u slalomu jsme se zasekli - napoprvé nedal náběh- potom už ho dodělal hezky, ale panička jaksi zapomněla, že se po slalomu jde ještě jedna skočka -> odmítnutí. Škoda, Angiek byl jediný, kdo běh doběhnul pod standartní čas - tudíž s nej. časem, ale 10 TB, jsme byli na 1. místě na VD :)

Závody byli skvěle zorganizované, vyhráli jsme spousty pamlsků, a doma přibyli dvě medaile a jedna kokarda. Vyzkoušeli jsme také naší novou zrcadlovku :)) Pár fotek se povedlo, ale ještě se s tím budu muset učit ;)

 


24. 12. 2012 - Vánoce :0)))

Hurá! Konečně tu jsou Vánoce a s ním taky dlouho očekáváné volno od školy :D Ježíšek byl letos úžasný, a tak s radostí oznamuji, že máme nového člena smečky :)) - digitální zrcadlovku Nikon D3100. Dokonce máme i větší objektiv, takže až si pořádně pročtu návody a naučím se s tím, tak možná budeme mít i celkem slušné fotky ;0)). Od této doby Angelíska pravidelně "týrám" a stále fotím a fotím :D.

Ukázka prvních fotek ZDE

 

 

 

 


12. 12. 2012 - V hale máme nový povrch! =o)

Po několika náročných brigádách (vymlacování písku ze staré umělé trávy), jsme se konečně dočkali, a v naší pandičkové hale máme krásný nový povrch - umělou trávu. Vůbec to neklouže, suprově se na tom běhá pejskům i psovodům :0)). Angienek stále neskutečně zrychluje, a agility ho neuvěřitelně baví! Na kladině má už opravdu spolehlivé, zastavované zóny - na kladině letí hezky rychle, a až na konci zastaví - šikulínek :0)* . Zóny na áčku stále řešíme... Angiek sice stále moc rád lítá až ze shora, ale možná už začíná chápat :0)). A slalom.... stále lepší a lepší - náběhy super, hezky zrychluje, takže časem už ho snad bude mít opravdu samostatný :))

 


25. 11. 2012 - Neoficiální agility závody "Pátý agiadvent"

Tentokrát jsem s Angulkou neběhala já, ale Kristýnka. Vůbec jsme netušili, jestli Angulka s Kristýnkou poběží i v cizím prostředí, ale Angienek je úžasňák a běhal skvěle! Byli v kategorii nezávodníci. První běh běželi krásně, Angienek měl luxusní zónečku na kladině! Škoda jedné odmítačky u tunelu, bez ní byli 1. !! , ale běželi spolu podruhé v životě, a agility děláme hlavně pro radost! ;)) Druhý běh byl takový všelijaký :D Angulka zabral, takže ho Kristýnka nestihla předběhnout a udělat otočku, a pak už se to vezlo. Nejdřív si Angiek dal navíc tunel, a potom přidal ještě skočku. A nezapoměl bafnout na rozhodčí :D Celkově se umístili na 9. místě (z 16). :)) Na to, že je Kristýnka naprostý začátečník je to skvělé :)) Na závodech jsme potkali taky několik pandiček, Lucku s Amy a Roxy, Barču s Hugem a Amálkou, a Lucku s borderkou Cherrynkou :)) Všem umístěným gratulujeme! :))

 

 

foto: Kristýna Čermáková


22. 11. 2012

Dneska to jsou už dva roky, co se narodil úžasný vrh A Majlia, a mezi nimi i můj černobílý Andílek . Uteklo to tak rychle, a to moje sluníčko slaví už 2. NAROZENINY!!! :))* Tímto bych Angulkovi ,ale i ostatním "Áčkům", chtěla popřát hodně zdraví, štěstí, lásky, úspěchů, mnoho nalítaných kilometrů, hory bláznivých nápadů, spousty dobrůtek a co nejvíce dlouhých, proštěkaných, šťastných let! :))

Angelí, jsi ten nejúžasnější pejsek na světě!!! :o*

Narozeninové video ZDE

 

 


4. 11. 2012 - "Ratenické dvojzkoušky"

Jsme doma z našich druhých oficiálních závodů, kam jel dokonce i bráška Azísek s jeho paničkou Mončou, a další kamarádi (Lucka, Bára, Kristý,...). Angelínek byl, jako vždy, už v autě šílený, že jede na cvičák a celou dobu jenom štěkal, skákal. Tak moc se těšil :)) ! Počasí bylo krásné, ikdyž A1 startovali už po ránu. U Angienka si nikdy nemůžu být jistá jak poběží, ale na těchto závodech byl úžasný, a suprově makal, vnímal. Vůbec ho nenapadlo, že by měl řešit prostředí, rozhodčí... :)) První zkoušku jsme doběhli na 4. místě s 15-ti Trestnými body na VD (2x chyba - zóna, slalom, 1x odmítnutí - hrozně jsem mu utekla u áčka). Na 2. místě se umístila Monča s Azískem - gratulujeme! :)) Za druhou zkoušku bych se nejradši poslala někam... :D Angienek běžel skvěle, jen to áčko si trošku přeletěl, ale to nějak dopilujem ;0)). Ale panička je naprosté kopyto - špatně jsem opravila tyčku ve slalomu -> DIS... Jinak bychom byli "na bedně". No nevadí, aspoň poučení pro příště ;0)). I tak pro nás byli závody úspěšné, protože Angienek běhal s radostí, rychle, nic neřešil, dokonce mu ani ten látkáč nevadil, tak snad nám to vydrží :)).

Video ZDE

foto: Lucka Petirová

 


20. 10. 2012 - "Chodské podzimní dvojzkoušky" - naše 1. oficiální agility závody :0))

Uff... tak to máme za sebou - naše 1. oficiální závody :)) I přesto, že jsem plánovala, že budeme závodit až od příštího roku, tak jsem se jednoho dne přihlásila na "Chodské podzimní dvojzkoušky" do Domažlic. Parkury stavěl sympatický rozhodčí Petr Rybář. Nejvíc jsem se bála měření, protože jsem Angiekovi často měřila výšku kolem 43 cm, tudíž je hraniční mezi M/L. Naštěstí, Angiek hezky stál, nehrbil se a s výškou 42 cm jsme se stali konkurencí pro kategorii Medium. Hurá! :)) 

Byla jsem tak šťastná, že jsme eMko, že jsem ani nestihla být nervózní při běhání. Oba běhy jsme běželi jako první....

První zkoušku MA1 jsme se DISkly hned na začátku, kdy mi Angelí utekl na áčko.

Druhá zkouška MA1 mi přišla trošku těžší, ale nic hrozného. Angulka na startu hezky vnímal. Nakonec jsme doběhli na 2. místě s jedním odmítnutím u látkového tunelu. :))

Na první závody to nebylo vůbec špatné, mám z něj radost, z šikulínka  ♥ , určitě už se budeme jen a jen zlepšovat ;o)). Geeňák si nechal dokonce nechal dát od rozhodčího svojí první "oficiální" medaily :D. Po doběhání A1 jsme si pak ještě blbly, a myslím si, že když bychom běželi až odpoledne, tak bude Angie o polovinu rychlejší. Choval se jak šílenec :D Ale poslouchal krásně, přivolání má už téměř perfektní, tak snad to vydrží :0)*

Článek ze závodů ZDE , podrobné výsledky ZDE, Video ZDE

 


3. - 7. 10. 2012 - MS FCI AGILITY (TipSport arena Liberec)

Aneb úpně první MS Agility v ČR. Jako pomocník jsem byla na místě už 2. 10. večer, kde jsme po skončení hokejového zápasu, připravovali zázemí pro MS. Ve středu pak přijížděli první týmy. Ve čtvrtek už začínali samotné závody - dopoledne tréninky, zahajovací ceremoniál, a první běh - Jumping družstev Large. Já jsem dělala pomocníka na parkuru, takže jsem byla úžasně blízko, některým běhům, a zbylé běhy jsem mohla sledovat z tribuny. Atmosféra byla naprosto skvělá, všihni fandili, zpívali a o přestávkách se tancovalo :) . Čechům se dařilo, a jako nejúspěšnější stát si odvezli 7 medailí. Gratulujeme! :)) Všechno klapalo, a při závěrečném ceremoniálu, bylo "naše" české MS prohlášeno za nejlepší MS všech dob !!! :))

 


30. 9. 2012 - "Strachovská stíhačka" - neoficiální coursingové závody

Dnešek jsme si velmi užili. Jeli jsme totiž na coursingové závody do Kralup nad Vltavou.  Přijeli jsme kolem 8:30 a Angienke se mohl, jako vždy, zbláznit, jen co zjistil, že jedeme na "psí akci" ;oD. Po přejímce, jsme si šli potrénovat agility (houpačku, zónovky, slalom...) - Angulka pěkně vnímal, snažil se, zónečky hezky šlapal a houpačka mu problém nedělá, takže už jen naučit látkáč a bude to fajn :0)).

Po deváté hodině běhali psíci do 36cm, takže jsme odjeli ještě na nákup, aby se Angelí nezbláznil, z toho, že oni běhají, a on nemůže... Po desáté hodině začali běhat psi nad 36cm - byli jsme tam my, BOC, NO, Australský honácký pes, Velký pudl, rotwaileři, různí kříženci a další. Jak jsem čekala, Angiek hned jak uviděl "jedoucí" střapeček, začal šílet, štěkat... :D Po nějaké době se dočkal. Trať měla asi 480 metrů. Angulka vystřelil a běžel hezky, jenom u cíle malinko zpomalil, protože ho tam překvapil fotograf. S časem 38s se umístil na hezkém 4. místě (před ním byli už zkušení coursingoví psi, kteří věděli, jak si trať zkrátit, střapeček si nadbíhali... a Angiek je takový truhlík, že prostě běžel za střapečkem :)) ).

Druhý běh byl ve dvojicích. Naší dvojici tvořil Angiek a nějaká beardetka. Angulka musel běžet s náhubkem, který nemá rád, ale na coursingu si ho vůbec nevšímal :) . Na startu se Angiek trošku bál, protože tam bylo víc lidí, ale jak se střapeček rozjel, tak na všechno zapomněl. Po pár metrech beardetku předběhnul, a pak už si to celé zaběhnul sám, protože beardetka se ztratila, a začala si hrát s náhubkem... jenom na konci se přidala, ale honila Angieka a ne střapeček...... Angienek tanhle běh běžel lépe než první a s časem 33s byla "naše" dvojice na 3. místě.

O celkovém pořadí potom rozhodovali setinky, a Angulka se nakonec umístil na 4. místě (asi z 10.). Po skončení závodu jsme si natáhli ještě jednu trať, aby se Angulka vyblbnul. Angulka byl šťastný a  ostatní hafani mu záviděli :D.

Video ZDE

 


8. 9. 2012 - Neoficiálky "O pohár Pandy"

V sobotu jsme se zůčastnili dalších neoficiálek u nás, na Pandičkách :0). Jelikož jsem dělala i pomocníka, tak jsme museli brzy vstávat - sraz na cvičáku byl v 7 hodin. Organizace byla skvělá, počasí tak akorát a sponzor byl štědrý :0)).

Teď už k našim běhům. Byli jsme v začátečnících M, kde byla konkurence 10 psíků.

Jumping byl hezký jednoduchý parkur. Angienek běžel nádherně, rychle, čistě a v nejlepším čase 22,4 s vyhrál... Až  po doběhu, šťastná, jak se Angiek snažil, jsem si uvědomila, že jsem, v tom spěchu, zapoměla někomu říct, aby nás natočil...

Na agility jsme čekali dlouho, a tak jsme si šli do haly zkusit houpačku. A světe div se, Angulka už jí umí sám, ani té rány se vůbec nebojí a hrozně ho baví :0)).

Agility parkur byl moc hezký, jen s jednou záludností na 3. překážce. Nejdřív jsem vymyslela vedení, který by vyšlo tak na 75% (vyslání na překážku s přeběhem za psem). Nakonec jsem se rozhodla pro jednoduší vedení, stejně jako všichni ostatní. Tak by to šlo, ovšem, to by člověk musel být před psem... To jsem si myslela, že v pohodě zvládnu, protože Angiek už vypadal unavený... Chyba! S Angienkem jsem vystartovala z ruky (jó myslela jsem si, že je unavený, bude pomalejší a tak se bude bez odložení aspoň míň rozptylovat okolím...). Ovšem Angiek vystřelil, ihned mě předběhnul o x metrů, a hned na 3. překážce jsme měli odmítnutí a chybu.... Náskok si Angienek udržel až do konce a panička jenom vlála kdesi za ním :D . Celkově jsem s během mooc spokojená, Angulka měl luxusní vysílačky, i zóny byli pěkné. S 2. nejlepším časem (37,5s) jsme skončili na 6. místě.

Pak ještě následovala hra, kterou jsme vynechali. Šlo o to co nejrychleji proběhnout jednoduchou trať, ovšem páníček nesl v každé ruce lžičku s míčkem. Jako chyba se počítalo pouze upadnutí míčku.

Potom už jsme čekali jenom na vyhlášení výsledků. V součtu jsme se umístili na krásném 3. místě (s 2. nejlepším časem - o 0,1 sekundy za prvním :D ). Domů jsme tedy odjely se zlatou medailí a s pohárkem. Celý den jsme si moc užili... :0))

5. 9. 2012 nám konečně přišel Výkonnostní průkaz, takže už z nás jsou skoro pořádní agiliťáci ;oD

 


5. - 10. 8. 2012 - LVT Opsion

Nedávno jsme se vrátili z našeho dalšího agility tábora. Tentokrát to byl LVT Opsion ve Dvoře Králové, kde jsme trénovali pod vedením Pavla Koška a Irenky Kochové. Tábor byl naprosto bezkonkurenční, a příští rok jedeme určitě znovu! :0)

Článek z průběhu tábora ZDE

 

 

 


22. 7. 2012 - Seminář přivolávačských her Susan Garrett

Už dříve jsem sledovala videa ze semináře Susan Garrett "Recallers" - které měli zajistit lepší přivolání a to aby viděl pes svého páníčka jako zdroj věškeré největší zábavy ...

No a když jsem na stránkách Pandiček uviděla seminář, nezaváhala jsem ani minutku a hned jsem se přihlásila... Ovšem hned bylo plno a já byla pouze náhradník. Díky naší skvělé Báře se ale otevřel ještě jeden termín, a tak jsme se tam dostali :0)

Teď už ale k samotnému semináři. Celá akce byla naprosto úžasná. Katka Lerlová měla všechno skvěle připravené, a ochotně odpovídala na veškeré dotazy. Katka nás nejdřív seznámila se systémem výcviku podle Susan a pak nám představila všech 32 her a většinu z nich nám ukázala přímo na svém Borderáčkovy :0) Některé z těch her jsem s Angiekem už sama hrála, ale spousta jich bylo nových. Angelík byl skvělý, celý den se nadšeně přetahoval, vnímal... :0)


12.7. - 15.7. 2012 - Turnaj v Itálii

Tentokrát hrála v Itálii poblíž Milána pouze moje sestra Kristýnka na softballovém turnaji EMEA - turnaj reprezentací dívek do 15-ti let z Evropy a Afriky. Já s mamkou a s Angiekem jsme jeli pouze fandit... Holky z česka na turnaji překvapili, a vybojovali si první místo, a jako bonus jedou v srpnu do Ameriky na světové finále :)).

My jsme přespávali v campu ve stanu. Angiek se zde taky poprvé podíval na ovečky v dětské ZOO - nějaký zájem měl, ale těžko říct jestli by i pásl :)). Tyhle dny jsme si parádně užili, sice bylo horko a my jsme se neměli kde smočit, ale i tak jsme to přežili :) .

 

 

 


30.6. - 7.7. 2012 - LVT Svojanov

Konečně nám začaly prázdniny, a my jsme vyrazili na náš úplně první tábor - na LVT "Ambergold" do Svojanova :0)

Na tábor jsem se mooc těšila, jenom jsem měla obavy z toho horka. A taky z toho jak se bude Angiek chovat. Poslední dobou zase moc nevnímal ... Na tábor jsem však dojela s úplně jiným pejskem - Angiek byl úžasňák! :0)

Článek z tábora: ZDE

Video: ZDE

 

 


6. 6. 2012 - Agility training :0)

Po téměř dvou měsících jsme se vydali na cvičák :) ... No, Angietko bylo nadšené - z překážek, ze psů, ze všeho :D Jenom ta vnímavost trošku pokulhávala, ale jinak super :)) Kratičké video ZDE .

 

 

 

 

 


22. 5. 2012 - Agilitně dospělý !!!  ;0)

Ano, ano - neskutečně to letí. Angienkovi je už rok a půl, tudíž můžeme začít závodit i na oficiálkách. Kam se ale zatím rozhodně nechystáme :D. Přeci jen máme ještě spoustu věcí, co musíme dopilovat - slalom, zóny, houpačku, látkáč ... I tak si ale co nevidět zažádám o výkonnostní průkaz :)

A 6. 6. se konečně zase chystáme na trénink, kam se oba děsně těšíme :))

 

 


19. 5. 2012 - Neoficiální doplňková soutěž při VJC Kyje

Po dlouhé době neběhání jsem Angieka přihlásila na neoficiálky do Kyjí. Byli jsme v kategorii "Baby > 12-18 měsíců". Všechny velikostní kategorie běhali dohromady, a celkem bylo 8 závodníků. Vůbec jsem nevěděla, co od Angieka čekat, ale on byl naprosto úžasný :0). Prostředí ani nic dalšího neřešil a byl naprosto nadšený :) Běžel se jen jeden běh, který mě organizačně docela zklamal - byla to spíš hra (psovod běhal slalom, musel si sednout na židli ....). No, Geenek běžel naprosto skvěle - jediný čistý běh a v nejlepším čase! Tudíž 1. místo. Video ZDE. Potom jsme si ještě tréninkově zaběhli jeden běh, který bohužel není natočený. Ale tam běžel fakt rychle, sám táhnul na překážky... Úžasňák :0)).

 

 

 


10. 5. 2012 - Stále žijeme :))

Delší dobu jsme se neozvali, tak tedy popořádku, co jsme dělali ;) . Vcelku nic zvláštního. Na cvičák teď nechodíme, protože se smečka trenérky Báry rozrostla o lidského člena rodiny :)), tudíž tréninky nějakou dobu nebudou.

Jinak 14. 4. jsme se byli dívat na Hloubětínské Quatrozkoušky do Kyjí. Trošku jsme si potrénovali na rozeskokových skočkách, a jsem z Geenka nadšená - krásně vnímal, a běhal rychle a s radostí. Taky jsem si Angílka poměřila se sheltiákem Xanym ... no, uvidí se :D Každopádně, od spousty lidí, nezávisle na sobě, jsem slyšela, že takový prcek přeci nemůže být L :)

Konečně jsem se taky dokopala naučit Angulku couvání :)) Jak já ten shaping miluju - během 2 lekcí má samostatné couvání. 

Poupravila jsem plán akcí. O víkendu 26. nebo 27. 5. se půjdeme podívat na kvalifikační závod na MS a EO, a květen pak máme úplně celý plný akcí a pak... potom konečně tak dlouho očekávané prázdniny se spoustou akcí :)).

 


5. 4. 2012 - Velikonoční prázdniny :0)

Hurá! Konečně máme zase volno ve škole, tudíž mám spoustu času :)). Udělala jsem tedy nové jarní logo stránek. Minulý víken jsme v Praze měli softballový turnaj - no a počasí? Bylo opravdu aprílové ;o) , chvilku svítilo sluníčko, pak začlo pršet, potom zase sluníčko a večerní zápas jsme hráli v chumelenici. :D Já doufám, že to byl na dlouhou dobu poslední sníh, který si s Angiekem užijeme :). Všem přejeme veselé Velikonoce!

 

 


25. 3. 2012 - Sezóna začíná!

Jak jistě většina z vás ví, hraju softball. A protože se už udělalo opravdové teplo, začínáme trénovat venku. Tudíž se to neobešlo bez brigády na hřišti,   kde Angulka samozřejmě nesměl chybět :D. Jeho nadšení bylo neskutečné - lítal, štěkal ... hlavně aby všichni věděli, že sheltiák přijel ;o)). Využila jsem toho,       a natočila video triků, které si můžete prohlédnout ZDE. Příští víkend máme první turnaj, a pak už naplno začínáme - tj. tréninky téměř každý den -> takže se konečně vrhneme na trénování slalomu  :))

Fotky ZDE a ZDE

21. 3. 2012 - Očkování ...

Byli jsme jsme objednaní k našemu veterináři MVDr. Jiřímu Filipovi, takže jsem byla připravená na to jak tam budeme trávit půl dne, protože Angiek odmítá jakýkoliv kontakt se staršími muži ;). Angulka byl ale hodný a nechal na sebe, ikdyž s pohledem "tady vlastně vůbec žádný Angiek není", šáhnout hned napoprvé. Angiek byl zvážen, a dva týdny neagilitění udělali své, bylo mu naváženo 13,2 kg.... takže hubneme :D


10. 3. 2012 - O velkou Pandu II (neoficiální závody)

Aneb naše druhé závody - tentokrát na "domácí půdě" ;) . Moc dobré výsledky jsem nečekala, protože Angiek byl na minulém tréninku takový roztěkaný, nepozorný ... a ještě navíc se závody konaly v naší malé pandičkové hale, kde za páskou stála spousta diváků. Angulka ale překvapil a s prostředím se "popral" parádně :)). V prvním běhu - Jumping - běžel Angiek pomaleji, ale bez chyb, tudíž to stačilo na 2. místo (z cca 16 psů), a tak jsme domů přijeli s naší první medajlí =o) (na Hopsinkách se totiž nedávali medaile, poháry ani diplomy). Druhý běh - Agility- jsem Angienkovy zkazila já. Nejdříve běžel docela pomalu, ale po kladině tak zrychlil, že jsem ho vůbec nestihla u tunelu, a pak jsem ho ještě hódně špatně nevedla na skočku - tudíž 2 odmítnutí a 1 chyba (prý zóna na kladině). Z Angieka jsem byla nadšená, běhal krásně ;o). Setkali jsme se tam také se sheltičkou Bungee a s Bandittem "Lumpíkem" (sourozenečci z CHS Radan Bohemia) a sheltiákem "Riem" (Carneval Metuje). Video není :(.

 


9. 3. 2012 - Vycházka do Šárky

Dneska jsme s pár pandičkama vyrazili na delší procházku do Šárky. Celkem se sešlo     7 pejsků  - mopsíci Berrynka a Chuck, jezevčice Špagetka, australačka Bilie, borderák Charlie, borderka Angie a samozřejmě i můj Angiek. Pejskové se suprově vylítali             v "lesích", vykoupali v potůčku a hlavně se parádně vyblbly. =o)

Pár foteček, ikdyž většina rozmazaných: ZDE

 


5. 3. 2012 - Year together!!!

Dneska je to přesně rok, co jsem si přivezla domů tu svojí báječnou chlupatou kuličku =o) . Nebudu nikomu tvrdit, jak je dokonalý - není, protože nikdo není dokonalý ;) - ale je to to nejlepší, co mě mohlo v životě potkat. To díky němu jsem objevila báječný svět agiliťáků, poznala spousty nových kamarádek. Za ten rok jsme toho spolu zažili spoustu. Byli jsme na naší první a pravděpodobně i poslední výstavě. Byli jsme na prvních agilitních neoficiálkách. A dokonce jsme si našli čas i na návštěvu brášky Azíska :)) . Za ten rok jsme spolu udělali spooustu práce. Naučili jsme se různé triky, ale také už snad i pochopil, že za každým rohem nečeká bubák, co určitě žere Angieky :D.

Zjednodušeně, Angieku, jsem ráda, že tě mám, a doufám, že ještě hodně, hodně dlouho mít budu :o*.

Video ZDE :)

 


29. 2. 2012 - Aktualizace ...

Jak jste si jistě všimli, poupravila jsem některé rubriky, udělala nové logo stránek, nadpisy v některých sekcích a snad jsem dala dokupy i odkazy (pokud někdo chybí ozvěte se ;) ). 10. 3. se chystáme na pandičkové závody - "O velkou Pandu II ", tak jsem zvědavá, jak dopadneme - konkurence je veliká a hlavně tam bude kolem parkuru v hale hrozně moc lidí ...

Jinak na agility stále pilujeme zóny, Angiek se stále zrychluje, a konečně jsme začali dělat i houpačku - nejdříve se bál, ale teď už tam jde - sice opatrně, ale tváří se, že je to hrozná sranda =D . 14. 4. se chystáme na náš   1. Gangstří sraz do Kolína, kam už se mooc těšíme. =o)

 


13. 2. 2012

Dneska je to přesně rok, co odešla do psího nebíčka Borinka. Ta která mě "zatáhla" do úžasného psího světa. Borinko, doufám, že se máš tam nahoře moc krásně. NIKDY na tebe nezapomeneme! =o*

 

 

 

 

 

 


3.2. - 12.2. 2012 - Jarní Prázdniny

V tomto termínu měla naše část Prahy jarní prázdniny, a tak jsme vyrazili s rodinou na chalupu, kde se teploty pohybovaly kolem -25 0C. Na prázdniny nám napadla pořádná hromada sněhu, který jsme si parádně užili. I přes ohromné mrazy jsme každý den vyrazili na dlouhou sněžnou procházku, hráli jsme si, trénovali a opakovali triky. Mimo jiné jsme navštívili brášku Azíska (viz. níže) a v sobotu (11. 2.) jsme vyrazili na další socializačně výchovnou vycházku - Angiek poslouchal jako hodinky, bohužel se mu brzy udělali sněhové koule na tlapičkách mezi prsty, ale i tak si užil honění s ostatními hafany. Jinak Angienek už určitě neroste - váží kolem 12 kg a poslední dobou mi stále vychází výška 43 cm :(. Tak uvidíme jak to budeme mít s agilitama, protože všichni nám říkají, že to není možný aby měřil tolik ...

 

6. 2. 2012 - Navštěva brášky Azíska ♥

Navštívili jsme našeho úžasného blue brášku Azíska (Azurit Majlia) a jeho skvělou paničku Monču v Úpici. Kluci se vyblbli ve sněhu a pak si celý den hráli doma a stále neměli dost =0) . Děkujeme za skvěle strávený den :o*

Pár foteček (ikdyž hrozné kvality): ZDE

 

 


28. 1. 2012 - Intenzivka s Martinou Konečnou

Aneb naše úplně první intenzivka ve Zdobíně. Byla jsem zvědavá, jak bude Angiek reagovat a zda bude vůbec spolupracovat, ale Ňůňa mile překvapil. Můj "malej černobílej" (jak ho oslovovala Martina) se moc snažil, měl z běhání neskutečnou radost a ani rychlost nebyla nejhorší. Víme, na čem musíme zapracovat, ale jinak spokojenost veliká.

Snad ještě větší radost jsme měli s Angietkem ze sněhu. Byla ho tam opravdu hromada a tak jsme si ho opravdu užili. Po běhání jsme si ještě zalyžovali na nedaleké sjezdovce.

Video, jak se nám dařilo ZDE a fotky ze řádění ve sněhu ZDE.

 


14. 1. 2012 - Sněží !!!

Hurá, konečně sněží i u nás v Praze, ikdyž je to stále jen takový poprašek, třeba se někdy dočkáme i pořádné sněhové nadílky. Dneska jsme se tramvají vydali na Prahu 6 do Řep,  kam jsme se přihlásili na Socializačně výchovnou vycházku pro psí puberťáky =o) . Angienek překvapil a krásně poslouchal i  v cizím prostředí, za přítomnosti cizích psů. Procházku jsme    si moc užili, a Angulák se aspoň pořádně vyběhal ;o).

Poslední dobou se snažím o zvýšení zájmu o hračku, což se    zatím, zdá se, daří. Občas si hraje i venku na ulici, a doma    nedá pokoj a furt mi cpe uzlík =o) . Angiek výrazně zrychlil    v provedení slalomu mezi nohama a zničehonic má (na prkně)    krásně rychlé zastavované zóny. ♥

Fotky z procházky ZDE fotky z Angiekových 13-ti měsíců ZDE


 

4. 1. 2012 - Tak a máme tu nový rok 2012, takže přejeme všem jen to nejlepší =o) .

Doufám, že tento rok bude lepší než rok minulý a že nám to s Geenkem bude klapat =o) .

Jinak dneska jsme byli na naší 20. hodině agility v životě, což znamená, že z nás jsou Pandičky :D. Angienek na tréninku mile překvapil. Běhali jsme část parkuru z MS agility 2011 (agility individual large) - kdo ten parkur viděl, tak jsme běhali tu úvodní kombinaci skoček ;o) . Angiek běhal krásně, rychle a s obrovským nadšením. Dokonce mu dělalo problémy zůstat na startu (ale zůstal :D ).

 

 

 

 

 

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------